Tilaa hoito hiustenlähtöön nopeasti ja luottamuksellisesti

euroClinix -verkkoklinikalta voit tilata tutkitusti tehokkaan hoidon hiustenlähtöön luotettavasti, ilman käyntiä lääkärin vastaanotolla. Tilauksen yhteydessä sinun tulee ainoastaan täyttää lyhyt lääkärin laatima terveyskysely, jonka perusteella lääkäri voi varmistaa, että hoito hiustenlähtöön sopii sinulle. Toimitusaika on 3-5 arkipäivää. euroClinix on johtavaa Eurooppalainen verkkoklinikka, joka on toimittanut hoitoja yksityishenkilöille jo vuodesta 2002 lähtien.

Miesten hiustenlähtö on yleinen vaiva

Enemmistö yli 40-vuotiaista miehistä kärsii hiustenlähdöstä tai -harvenemisesta: miesten kaljuuntuminen eli Androgenic Alopecia on helppo tunnistaa vetäytyvästä hiusrajasta ja hiusten ohenemisesta.

Monien helpotukseksi hiustenlähtöä ja kaljuuntumista voidaan ehkäistä ja pysäyttää tehokkaasti hiustenlähdön hoitoon kehitettyjen valmisteiden avulla. Parhaan lopputuloksen kannalta olennaista on, että hoitokuuri hiustenlähtöä vastaan aloitetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Tunnista oireet

Jos olet 25 – 45 -vuotias mies ja kärsit silim havaittavasta hiustenlähdöstä ohimoiden ja päälaen alueella sekä hiusrajassa, on kyse todennäköisesti perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Muita hiustenlähdön muotoja ovat telogeeninen eli stressiperäinen hiustenlähtö sekä pälvikalju.

Miesten kaljuuntuminen: syitä on useita

Jopa noin 95% :ssa kaikista tapauksista hiustenlähtö miehillä johtuu Androgenic Alopeciasta eli perinnöllisestä miestyypin kaljuuntumisesta. Perintötekijöiden lisäksi hiustenlähtö tai kaljuuntuminen voi aiheutua seuraavista syistä:

  • Pitkään jatkuneesta stressistä
  • Jostakin sairaudesta tai siihen liittyvästä lääkityksestä
  • Ympäristötekijöistä

Apua hiustenlähtöön lääkkeistä

Nykylääketieteen avulla hiustenlähtöä voidaan hoitaa tehokkaasti: tutkimustulokset osoittavat, että perinnöllinen miesten hiustenlähtö voidaan pysäyttää jopa kokonaan. Tällä hetkellä markkinoilla on kaksi erilaista valmisteitta, joiden tehokkuus on kliinisesti todistettu.

Hiustenlähtö lääke: käyttö vaatii kärsivällisyyttä

“Mikä on paras lääke hiustenlähtöön?” on kysymys, johon ei välttämättä löydy yksiselitteistä vastausta. Erilaisia valmisteita kokeillessa on tärkeä huomata, että lähes kaikkien tuotteiden käyttö edellyttää pitkäjänteisyyttä, ennen kuin näkyviä tuloksia voidaan saavuttaa. Tehokkain hoito tai lääke kaljuuntumiseen voi riippua myös yksilökohtaisista tekijöistä sekä esimerkiksi tuotteen käyttöön liittyvistä mieltymyksistä.

On kuitenkin olemassa valmisteita, jotka säännöllisesti käytettynä pysäyttävät hiustenlähdön ja edistävät hiusten uudelleenkasvua. Saatavilla on myös suoraan päänahkaan hierottavia tuotteita, jotka vaikuttavat laajentamalla ihoverisuonia päänahassa.

Älä jää yksin: apua hiustenlähtöön on saatavilla

Lisää tietoa hiustenlähdöstä sekä sen hoidosta saat euroClinixin verkkoklinikan kautta. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan palveluun ja löytää apua hiustenlähtöön luotettavasti verkosta.