Tilaa erektiolääkkeesi nopeasti ja luottamuksellisesti

euroClinix -verkkoklinikalta voit tilata haluamasi erektiolääkkeet luotettavasti, ilman käyntiä lääkärin vastaanotolla. Tilauksen yhteydessä sinun tulee ainoastaan täyttää lyhyt lääkärin laatima terveyskysely, jonka perusteella lääkäri voi varmistaa lääkkeen sopivuuden sinulle. Toimitusaika on 3-5 arkipäivää. euroClinix on johtavaa Eurooppalainen verkkoklinikka, joka on toimittanut erektiolääkkeitä yksityishenkilöille jo vuodesta 2002 lähtien.

Erektiovaivat ovat luultua yleisempiä

Miesten erektiohäiriö (impotenssi) on varsin yleinen ja kiusallinen vaiva, jonka seurauksena riittävän vahvan erektion saavuttaminen tai ylläpito ei onnistu.

Vaikka erektiovaivoja esiintyykin lähes kaikissa ikäryhmissä, on sen todettu yleistyvän iän myötä. Noin neljäsosa yli 50 vuotta täyttäneistä miehistä kärsii erektiohäiriön tuomista vaivoista.

Erektiovaikeuksien taustalla voi olla useita syitä. Erektiohäiriö nuorilla miehillä johtuu useimmiten psykologisista tekijöistä, kuten stressistä, tai erilaisista paineista tai odotuksista. Suurimmalla osalla miehistä erektiohäiriöitä kuitenkin aiheuttaa ikääntyminen, jonka yhteydessä verenkierto sukupuolielinten alueella hidastuu. Myös epäterveelliset elämäntavat voivat edesauttaa erektiohäiriön muodostumista.

Impotenssin oireet

  • Erektion saavuttamisen vaikeutuminen osittain tai kokonaan
  • Erektion ylläpitämisen vaikeutuminen
  • Erektion kaltaisia viitteitä ei ilmene nukkuessa

Mikä aiheuttaa erektiohäiriön?

Syitä erektiohäiriön muodostumiselle on monia. Merkittävin tekijä on kuitenkin todistettu olevan liian suuri entsyymipitoisuus veressä. Erektiohäiriön syitä tutkittaessa on tärkeä myös ymmärtää, miten miehen fysiologia toimii: seksuaalisen kiihottumisen seurauksena veri kulkee nopeammin penikseen täyttäen paisuvaiskudoksen verellä, mikä johtaa peniksen jäykistymiseen.

Miehet, joilla on todettu olevan korkea PDE5 -pitoisuus veressä, kärsivät muita todennäköisemmin erilaisista erektiovaivoista. Kun PDE5 pitoisuus on korkea, on myös erektion saavuttaminen ja ylläpitäminen vaikeaa. Tästä yleisimmästä erektiohäiriön syystä huolimatta on kuitenkin olemassa myös useita muita tekijöitä, jotka saattavat aiheuttaa impotenssia.

Muut potenssivaivoja aiheuttavat tekijät

Niin fyysiset kuin psyykkisetkin tekijät voivat olla syynä erektiohäiriöille. Tarkkailemalla tilanteista, joissa erektion saaminen tai ylläpito tuntuu hankalalta, voit myös itse tunnistaa erektiovaikeuksille altistavia tekijöitä tai tilanteita: mikäli nukkuessasi tai herätessäsi olet tuntenut mahdollisen erektion, mutta yhdynnän aikana sinun on vaikea saavuttaa tai ylläpitää sitä, on hyvin todennäköistä, että psyykkiset tekijät ovat syynä häiriön syntymiselle. Alla olevasta taulukosta löydät muita yleisiä syitä erektiovaivoihin:

Tupakointi
Tupakoinnilla on negatiivinen vaikutus verenkierrolle, mikä voi aiheuttaa impotenssia.

Diabetes
Erilaiset sairaudet, kuten tyypin 2 diabetes, voivat vahingoittaa hermoja sekä verisuonia, mikä lisää erektiovaikeuksien riskiä.

Alkoholi

Alkoholin liiallinen käyttö voi johtaa erektiohäiriöiden muodostumiseen. Runsaan alkoholin kulutuksen on todettu aiheuttavan niin pitkä- kuin lyhytaikaisiakin erektio-ongelmia.

Eturauhanen

Eturauhassyöpä sekä eturauhaseen kohdistuneet toimenpiteet voivat aiheuttaa impotenssia.

Sydänvaivat

Krooniset sydänvaivat voivat vahingoittaa verisuonia. Tämä vaikuttaa verenkiertoon peniksessä, ja erektion saavuttaminen voi täten vaikeutua.

Stressi, masennus ja muut psykologiset tekijät

Psykologiset tekijät kuvat stressi ja esiintymispelko voivat vaikuttaa yleisiin seksuaalisiin paineisiin, ja täten vaikeuttaa

Voiko erektiohäiriöitä ehkäistä?

Useimmat miehistä kokevat ajoittaisia erektiovaikeuksia jossakin vaiheessa elämäänsä. Koska suuri osa erektiohäiriön tekijöistä liittyy epäterveellisiin elämäntapoihin, ovat terveelliset arkirutiinit tärkeitä mieskunnon ylläpidossa: monipuolinen ruokavalio sekä liikunta lisäävät verenkiertoa peniksessä.

Terveelliset elämäntavat auttavat pitämään muitakin terveyshaittoja, kuten liikalihavuutta ja diabetesta, loitolla. Psykologisia riskitekijöitä voi välttää lievittämällä stressiä, ja keskustelemalla esimerkiksi partnerin tai ammattihenkilön kanssa.

Miten hoitaa impotenssia?

Mikäli terveelliset elämäntavat eivät ole riittävän tehokas keino päästä erektiovaivoista eroon, on saatavilla myös muita hoitokeinoja erektiokyvyn tehostamiseksi. Eniten käytetty hoitomuoto ovat PDE5-estäjää sisältävät lääkehoidot. PDE5-estäjillä on usein tehokas vaikutus erektion laadun parantamiseen, sillä ne vaikuttavat estämällä erektiokyvylle haitallista PDE5-entsyymiä toimimasta veressä.

Lisää tietoa erektiolääkkeistä ja niiden käytöstä saat euroClinixin verkkoklinikan kautta. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan palveluun ja voit tilata potenssilääkkeen luotettavasti verkosta.